1-op-1 Vocal Coaching

Alle aandacht voor jouw stem en jouw wensen. In een sessie met mij draait het altijd om de technieken die JIJ graag wilt beheersen.

Ik studeerde zang aan de Havo voor Muziek en Dans en Codarts Conservatorium in Rotterdam. Ik geef al meer dan 10 jaar les en heb ervaring met verschillende zang-technieken.

Ik ben gespecialiseerd in mensen die bang zijn om hard te zingen en bang zijn om hoge noten te raken (of eigenlijk, om ze juist NIET te raken). Ben jij ook op zoek naar meer zelfvertrouwen, power of iets anders? Laat het me weten! Ik help je graag!

Auditie & Opname Voorbereiding

Zit er een speciaal moment aan te komen waar je extra goed wil presteren? WIl je je gelifde verrassen met een muzikale boodschap bij jullie bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid? Ga je bij een auditie of optreden een liedje zingen waarvan 1 stukje nog niet helemaal lekker gaat? Neem dan contact op en dan zorg ik dat jij helemaal voorbereid bent op jouw grote moment!

Eerder coachte ik o.a. Friends of the Family en Tom Vrolijk voor hun album-opnames. Ik hielp Luuk Geers met de vocale-voorbereidingen voor zijn  EP-release. Ik werkte met verschillende zang-leerlingen aan hun audities voor het conservatorium of The Voice Kids. Daarnaast werkte ik samen met o.a. Eelke en Tes aan een speciale performance op hun bruiloften!

Workshops & Masterclasses

Wil je met een groep aan de slag? Ik geef ook workshops en masterclasses voor beginners en gevorderden.

Organiseer je een evenement voor muzikanten of zangers? Ik kom graag langs voor een demonstratie microfoon-techniek (in samenwerking met Electro Voice), Backing Vocals of een ander thema.

Eerder gaf ik onder andere een masterclass backing-vocals aan de “Smooth Chicks” van Dr Justice & The Smooth Operators. Ook ontwikkelde ik een reeks workshops voor popkoor Lite Vocal Group in Zoetermeer. In de zomer van 2022 gaf ik een 4-daagse crashcourse DIY Home Recording aan studenten van de TU Delft.

“Marvin is a extremely talented musician, fantastic teacher and an all round great person. He’s helped me on some projects and the results were more than I could have hoped for. He was also my son’s singing instructor- always positive, encouraging and kept it fun.”

       – Roger Miranda

“Marvin is een hele leuke zang coach, waar je veel lol mee kunt hebben. Ondertussen daagt hij je enorm uit, zodat je ook echt vooruit gaat. Hij kan alles wat hij uitlegt ook duidelijk voordoen zodat je precies weet wat hij bedoeld en er zelf ook meteen mee aan de slag kan. Naast het zingen kan ik terecht met vragen over piano, gitaar, songwriting en opnames maken.

Een heel erg veelzijdige coach waar je veel aan hebt!”

       – Anne Zwanenburg