1-op-1 Vocal Coaching

Alle aandacht voor jouw stem en jouw wensen. In een sessie met Marvin draait het altijd om de technieken die JIJ graag wilt beheersen.

Ik studeerde zang aan de Havo voor Muziek en Dans en Codarts Conservatorium in Rotterdam. Ik geef al meer dan 10 jaar les en heb ervaring met verschillende zang-technieken.

Ik ben gespecialiseerd in mensen die bang zijn om hard te zingen en bang zijn om hoge noten te raken (of eigenlijk, om ze juiste NIET te raken). Ben jij ook op zoek naar meer zelfvertrouwen, power of iets anders? Laat het me weten! Ik help je graag!

Workshops & Masterclasses

Wil je met een groep aan de slag? Ik geef ook workshops en masterclasses voor beginners en gevorderden.

Organiseer je een evenement voor muzikanten of zangers? Ik kom graag langs voor een demonstratie microfoon-techniek (in samenwerking met Electro Voice), Backing Vocals of een ander thema.

Eerder gaf ik onder andere een masterclass backing-vocals aan de “Smooth Chicks” van Dr Justice & The Smooth Operators.

Auditie & Opname Voorbereiding

Zit er een speciaal moment aan te komen waar je extra goed wil presteren? Ga je een liedje zingen waarvan 1 stukje nog niet helemaal lekker gaat? Neem dan contact op en dan zorgen we dat jij helemaal voorbereid bent op jouw grote moment!

Eerder coachte ik o.a. Friends of the Family en Tom Vrolijk voor hun album-opnames. Ik hielp Luuk Geers met de vocale-voorbereidingen voor zijn  EP-release. Ik werkte met verschillende zang-leerlingen aan hun audities voor het conservatorium of The Voice Kids.