Home Studio Recording

Op zoek naar een intieme setting om vocals, gitaar en piano op te nemen voor een demo op EP? Kom langs in mijn thuisstudio in Delft. Hier heb ik o.a. opnames gemaakt voor de single ” Walking in Memphis” van mijn project Marvin Dee Band, “Break the Silence” van Jeyana Morozenko en “Chasing Rainbows” en “Little Girl” van The Odd Moment. “House of Cards” en “Break the Silence” zijn in mijn thuisstudio geproduceerd en gemixt.

Thuis werk ik met Cubase voor PC en beschik ik over onderstaande gear:

 • Fousrite Clarett 8Pre
 • Focusrite OctoPre MK II
 • Blue Robbie pre-amp
 • 2x Studio Projects VTB1 (Tube pre-amp)
 • Tannoy Gold8 studiomonitors
 • Brauner Phantom Classic (with PaulyTon custom popfilter)
 • EV Cardinal (vintage mic)
 • EV RE320
 • sE Voodoo VR2
 • Karma K35 (vintage mic)
 • EV ND Series
 • Rode NT1-a

Muziek Productie

Heb je behoefte aan een muzikale partner die je helpt het beste uit je liedjes te halen? Ik ben ook in te huren als Producer. Ik produceerde o.a. “House of Cards” van Rob van Horssen en “Break the Silence” van Jeyana Morozenko.

Als producer help ik je niet alleen je liedjes op te nemen, maar gaan we samen aan de slag om alles uit jouw muziek te halen wat er in zit:

 • Zangcoaching
 • Editen, Mixen & Algemeen Produceren
 • Meekijken en adviseren naar de structuur, vorm, tekst, melodie en akkoorden.
 • Arrangeren
 • Wanneer nodig speel ik zelf iets in of zing ik backing vocals voor je.
 • Mijn netwerk (waaronder verschillende instrumentalisten die mee kunnen spelen op jouw liedjes en ondersteuning van Evi van EM Music & Events)
 • Mentale ondersteuning en veel thee met honing 😉

Wat ik NIET doe:

 • Mastering – omdat ik er heilig van overtuigd ben dat het liedje er beter van wordt wanneer een vers paar oren het “af” maakt.
 • Distributie, pluggen en promotie (EM Music & Events en mijn netwerk kunnen je hier wel mee op weg helpen)

Mobiele Studio

Op locatie opnemen? Dat kan ook!

Wil je bijvoorbeeld een live-sessie opnemen? Ik sluit de Focusrite Clarett 8Pre aan op de laptop, gooi mijn EV ND Series microfoons in hun koffer en kom naar jou toe! 

“Marvin is een zeer muzikale opnametechnicus die ons erg geholpen heeft met het produceren van ons eigen nummer. Hij geeft goeie tips (niet alleen over zang) en weet goed met opname-apparatuur om te gaan. Al met al een fijne gast om mee samen te werken.”

       – Jeroen Teurlings

“Super getalenteerde en gepassioneerde musicus/technicus! Heeft ons enorm geholpen met het opnemen van ons lied en daarnaast hebben we het nog gezellig gehad ook!”

      – Liesje Mijnders