Testimonials

Vocal Coaching

“Marvin is a extremely talented musician, fantastic teacher and an all round great person. He’s helped me on some projects and the results were more than I could have hoped for. He was also my son’s singing instructor- always positive, encouraging and kept it fun.”

       – Roger Miranda

“Marvin is een hele leuke zang coach, waar je veel lol mee kunt hebben. Ondertussen daagt hij je enorm uit, zodat je ook echt vooruit gaat. Hij kan alles wat hij uitlegt ook duidelijk voordoen zodat je precies weet wat hij bedoeld en er zelf ook meteen mee aan de slag kan. Naast het zingen kan ik terecht met vragen over piano, gitaar, songwriting en opnames maken.

Een heel erg veelzijdige coach waar je veel aan hebt!”

       – Anne Zwanenburg

Recording

“Marvin is een zeer muzikale opnametechnicus die ons erg geholpen heeft met het produceren van ons eigen nummer. Hij geeft goeie tips (niet alleen over zang) en weet goed met opname-apparatuur om te gaan. Al met al een fijne gast om mee samen te werken.”

       – Jeroen Teurlings

“Super getalenteerde en gepassioneerde musicus/technicus! Heeft ons enorm geholpen met het opnemen van ons lied en daarnaast hebben we het nog gezellig gehad ook!”
– Liesje Mijnders

Voice for Hire

“​Zeer veelzijdige zanger/artiest. Een feest om mee te werken. Marvin heeft een enorm breed bereik en kan eigenlijk alle stijlen zingen. Daarnaast is het ook gewoon een prettig mens!”

       – Bas van Teylingen
        (100% NL, KX Radio)

“Ik heb met groeiend ontzag geluisterd (en gekeken). Ik heb er maar één woord voor (eigenlijk twee): subliem gezongen! Werkelijk ziel-doorborend…”

       – Lex Hakker (arrangeur)

“Wauw! Fantastisch. Het overtreft mijn stoutste verwachtingen.”

       – Kathleen (via Vocal Events)

“Marvin is een uitstekende zanger met een zeer krachtig stemgeluid.”

       – Tom Vrolijk

“Marvin is een kunstenaar! Ik maak graag gebruik van Marvin zijn kunde. Met Voice-overs weet hij als de beste de juiste tone of voice te vinden.”

       – Glenn van Haassen (Unique Studios)